domingo, 26 de abril de 2020

La Safor Llibertària nº 7


Apareix el número 7 de La Safor Llibertària, òrgan d’expressió del SOV La Safor.  En aquest número oferim algunes reflexions sobre les possibles conseqüències que la crisi de la Covid-19 podria tindre per a la classe treballadora i, alhora, ens plantegem quines hauria de ser la nostra postura front aquesta situació.
També donem veu a les diferents opinions que han sorgit al sí dels nostres sindicats amb el debat que sobre la Renda Bàsica Universal.  És assumible aquesta exigència des d’un discurs anarcosindicalista i revolucionari?
A més, estrenem una nova secció que esperem que arribe per a quedar-se ja de manera fixa.  Es tracta de Paideia, una secció on inclourem articles referents a Educació i Infància, sempre des d’una perspectiva crítica i llibertària.
I, com no, reproduïm el comunicat que la Confederació Nacional del Treball ha llençat front el proper 1r de Maig.
Finalment i com és ja costum, oferim dues versions de descàrrega: una en format web per a poder llegir des de l’ordinador, mòbil o tableta, i l’altra en format de periòdic per a imprimir en dinA3, de manera que a l’hora de muntar-lo la paginació és correcta, sols cal imprimir, plegar per la meitat i, si es desitja, grapar.

DESCARREGA’T EL NÚMERO 7 DE LA SAFOR LLIBERTÀRIA PREMENT SOBRE LES IMATGES AL FINAL DE L'ENTRADA


PD: Els diferents articles aniran publicant-se a la web, i els textos editats en valencià es reproduiran en valencià i castellà per a fer-los més accessibles a totes les persones lectores.



*      *      *
Aparece el número 7 de La Safor Libertaria, órgano de expresión del SOV La Safor. En este número ofrecemos algunas reflexiones sobre las posibles consecuencias que la crisis de la Covid-19 podría tener para la clase trabajadora y, al mismo tiempo, nos planteamos cuál debería ser nuestra postura frente esta situación.
También damos voz a las diferentes opiniones que han surgido en el seno de nuestros sindicatos con el debate que sobre la Renta Básica Universal.  ¿Es asumible esta exigencia desde un discurso anarcosindicalista y revolucionario?
Además, estrenamos una nueva sección que esperamos que llegue para quedarse ya de manera fija. Se trata de Paideia, una sección donde incluiremos artículos referentes a Educación e Infancia, siempre desde una perspectiva crítica y libertaria.
Y, cómo no, reproducimos el comunicado que la Confederación Nacional del Trabajo ha lanzado frente el próximo 1º de Mayo.
Finalmente y como es ya costumbre, ofrecemos dos versiones de descarga: una en formato web para poder leer desde el ordenador, móvil o tableta, y la otra en formato de periódico para imprimir en dinA3, de manera que a la hora de montarlo la paginación es correcta, sólo hay que imprimir, plegar por la mitad y, si se desea, grapar.

DESCARGA EL NÚMERO 7 DE LA SAFOR LIBERTARIA CLICKANDO SOBRE LAS IMÁGENES AL FINAL DE LA ENTRADA


PD: Los diferentes artículos se irán publicando en la web, y los textos editados en valenciano se reproducirán en valenciano y castellano para hacerlos más accesibles a todas las personas lectoras.





 La Safor Llibertària nº 7 web


Versió web






 La Safor Llibertària nº 7 Imprimible


Format per a imprimir i muntar


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.